Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Nebezpeční lidé mezi námi.

  V každé společnosti včetně té naší, je malé procento psychopatů. Malé promile z nich jsou nebezpeční psychopaté které známe z médií. Účelem tohoto článku není volat po trestu smrti.

Ale zamyslete se co s takovými lidmi dlouhodobě dělat

Dnes se seznámíme s několika případy které můžete vidět v médiích. Všichni tito lidé mají několik věcí společných.

1. Většinou byste to do nich neřekli? Nevypadají na to, že by byli tak nebezpeční.

2. Svoji trestnou činnost mají promyšlenou do nejmenšího detailu, včetně toho, co vypovídat při případném dopadení.

3. Svoji vinu, bez ohledu na to, jde li o přepadení, znásilnění, nebo stalking, velmi obratně a často velmi intenzivně hážou na svoji oběť.

4. Není s nimi možná regresivní léčba psychiky oběti.

V rámci soudního řízení deptají psychiku oběti.

5. Šance na jejich resocializaci je poměrně malá.

Vyznají se v zákonech a z většiny soudních řízení odejdou s nízkými tresty.

6. Jejich oběti většinou nikdy nenabydou zpět podlomené psychické zdraví.

Příklad první.

Osmadvacetiletý Ladislav Varga loni přepadl loni v dubnu na bruslařské stezce u Ostravského Vratimova mladou ženu, surově ji napadl, vyhrožoval jí podřezáním a poté tím, že jí bodne stříkačkou s neznámou látkou pokud se mu nepodvolí a sexuálně ji zneužil. Soud nebyl shovívavý a odměnil jej osmiletým trestem. To co je tolik zarážející je ten fakt, že přesto, že mu Policie pomocí stop a důkazů všechno dokázala, u soudu deptal svoji oběť při jejím výslechu, vymyslel si, že tato doposud bezúhonná mladá osoba je ve skutečnosti narkomanka, prohlašoval že se s ní dlouho zná a na otázku, zda ví její jméno už v přípravném řízení vypověděl, jiné a později to vysvětloval tím, že se mu představila falešným jménem. Jeho oběť byla navíc v soudní síni slovně napadána matkou pana Vargy a s tím, že ta se dožadovala toho, aby soud zveřejnil její jméno. Pěkná rodima řeknete si. Co je ale mnohem horší, oběť odešla od soudu roztřesená a s pláčem, nedostalo se jí zadostiučinění a ponese si trvalé psychické následky.

Asi vás napadne, že by se dala zkusit regresivní terapie. Tato velmi účinná metoda má ale svá úskalí.

Obvykle po nějaké době má oběť možnost se v bezpečných podmínkách setkat s pachatelem znovu. Oběť, která má útočníka v mysli zafixovaného jako zlého démona o němž se jí po nocích zdá, najednou vidí nevyspalého, kriminálem vyděšeného člověka, který lituje toho, co udělal.

Jenže u psychopatů jako je pan Varga a jiní tohle neplatí. I ve vězení se pokoušejí dostávat své oběti pod kontrolu a terapie funguje spíše obráceně.

Od pana Vargy má veřejnost naštěstí pokoj na celých dlouhých 8 let.

Ještě o něco horší případ je kauza Radima Žondry a jeho napadení a pořezání tenistky Petry Kvitové. Jakkoli této mladé ženě způsobil silně krvácivé zranění, tak ještě dlouhých deset minut s ní vyjednával o tom kde má poškozená peníze a cennosti a zneužíval jejího silně krvácející zranění pro zvyšování tlaku vůči ní. To se mu částečně zpětně vymstilo, protože její pozdější identifikace ze strany této mladé ženy je u soudu nevyvratitelná. I Radim Žondra u soudu Kvitovou deptal detailními otázkami, co měla ten den na sobě a i jinak ji zpracovával a dostával pod psychický tlak. A dokázal to, i když Petra Kvitová nebyla při podání ve stejné místnosti.

Vzpomínáte si na Petru Kvitovou když vcházela s ochrankou do soudní místnosti? A jak vyděšeně vypadala když ji málem plačíc opouštěla? Ani Petra Kvitová se s událostí nikdy nesrovná. Jizvy duše jsou mnohem horší.

Nejhorší příklad na konec.

Tohoto recidivistu bohužel nejde z důvodu právě probíhajícího soudního řízení u Soudu v Ústí nad Labem jmenovat, i když je České veřejnosti znám.

Známý Jablonecký stalker Rudolf K. se specializoval za posledních 17 let své recidivistické kariéry na Nebezpečné pronásledování, tedy Stalking.

Své oběti třídil do kategorií, Muže zkoušel pomocí kriminalizačních kampaní dostat do vězení, nebo jim alespoň pomocí pomluv ničil pověst firem. U žen si vynucoval sexuální vztahy a pokud se nepodvolily, pokoušel se je vhánět do sebevražedných situací včetně toho, že pravidelně vyhrožoval, že zabije dotyčné oběti nějakou blízkou osobu. Což ovšem činí dodnes.

A jak to všechno začalo?

Příběh stalkera Rudolfa K. začíná před patnáctiti lety, v roce 2004. Tehdy pronásledoval přítelkyni Davida P. z Liberce. Neúspěšné sexuální návrhy přešly ve vyhrožování, vydírání a následně několikaměsíční nebezpečné pronásledování a pomluvy. David byl člověk se srdcem na správném místě a chtěl svoji přítelkyni bránit. Skončilo to konfliktem, a později rvačkou. Aby se z celá věci vyvinil, zašel Rudolf K.hned na Policii a nešťastného Davida obvinil z napadení. V průběhu soudního řízení dal Rudolf K.jasně najevo, že v případě Davidova odsouzení bude mít jeho přítelkyni "k dispozici". Jeho záměr mu z dlouhodobého hlediska nevyšel. Zlomená oběť se přestěhovala 400 kilometrů daleko, na druhý konec republiky.

Že tohle u nás není možné. Ale je. Jen čtěte dál.

Další obětí se stejným scénářem byla v roce 2007 Šárka P. z Jablonného v Podještědí se stejným scénářem, ale horšími důsledky, na následně podlomené psychice oběti. Za určitých okolností se dnes s odstupem 7 let dá říct, že se z toho zlomená Šárka nikdy nevzpamatovala.

V roce 2007 byl Rudolf K.vyšetřován Kriminální policií v České Lípě pro podezření ze spáchání trestného činu Nebezpečného vyhrožování (stalking). Ještě téhož roku v září byl dokonce obviněn, ale v listopadu rozhodlo státní zastupitelství, že pro nedostatek důkazů se trestní stíhání zastavuje. Spravedlnost byla slepá.

A tak následovaly pomluvy pod čtyřmi desítkami vymyšlených identit, tisíce nočních prozvánění, aby oběti nemohly po nocích spát, stovky výhrůžných mailů, a pravidelné noční vyhrožování pomocí SMS zpráv. A další výhrůžky zabitím, dalšími pomluvami, udáváním bulváru.

Možná nad jednou takovou událostí mávnete rukou jako nad jedním pohlavkem života který přežijete. Jenže to je zásadní omyl. Pokud totiž dostanete třítisící pohlavek, kterému nemáte možnost se bránit, většinou vám rupnou nervy a rozpláčete se. A pokud uděláte tu lidsky pochopitelnou chybu, dáte najevo tuhle slabost stalkerovi a chcete v něm vzbudit lítost, stane se pravý opak. Stalker se zaraduje a zvyšuje tlak.

Další obětí Rudolfa K.byla Michaela N. z Trutnovska v roce 2009. Jenže pak přišel zlom a další rvačka. Tentokrát větší. Možná si řeknete, že násilím by se věci řešit neměly, ale ČR je doposud jednou z mála zemí, kde na tuto trestnou činnost prakticky nejsou zákony.

Tentokrát ale úřady nespaly a ještě v roce 2009 Policie v Trutnově zahájila proti Rudolfu K.vyšetřování pro podezření ze spáchání trestného činu Nebezpečného vyhrožování.

Policisté udělali svoji práci a tak byl obviněn v květnu 2009, Okresní Soud v Trutnově ho odsoudil 3. února 2010 Bohužel tehdy padl jen podmíněný trest.

Další oběť Martina M. Z Pelhřimovska z roku 2009 si z pronásledování Rudolfem Koženým odnesla dlouhodobý posttraumatický syndrom.

Poté se ale začaly dít věci. Došlo k další rvačce a tehdy si za svoji trestnou činnost odnesl Rudolf K. vážné zranění obličeje. A Marek K. z Karlovarska právní následky na dlouhou dobu.

Možná si řeknete, že není správné vzít zákon do vlastních rukou a že veřejný lynč je nesprávný. Co ale dělat v případě, kdy je na takovéhoto zločince zákon krátký a politici problém neřeší. Přerazit nebezpečnému maniakovi sanici a připravit ho o čtyři zuby je nesprávné, i když to můžeme brát jako obranu v krajní nouzi. Co ale dělat, když politici nedají do rukou Policii účinné nástroje. Můžete se jen dívat na to, jak Vaše dcera chodí domů s pláčem a bojí se večer ven. A na v přítmí za monitorem schovaného psychopata, který ji zostouzením lhaním a pomluvami na internetu a později výhrůžkami pronásleduje, je stát většinou, technicky, i legislativně krátký.

Ptejme se proč ?

A tak se naše středověká šibeniční krutost vůči nenapravitelným zločincům, změnila za dvě poslední století změnila spolu s příchodem moderní civilizace ve filozofii úzkostlivého dodržování jejich právasi tak jako to nyní chtějí od naší západní civilizace bojovníci IS.. A tak, jako se občas stáváme bezmocnými ke kriminalitě našich menšin, jsme také bezmocní vůči nenapravitelným psychopatům, ničícím zákeřně naše životy, či životy našich blízkých. Známí recidivisté-stalkeři jako Jaroslav Kindl, Barbora Kupková, anebo Rudolf K.mají totiž svá práva a neustále se jich dožadují.

Případně je prosazují pomocí velkého množství trestních oznámení což se mezi nimi za poslední léta stalo moderním zločineckým trendem.

Zde existuje zajímavé srovnání mezi severočeským kmotrem Houskou a právě R.K.   A to v počtu podaných trestních oznámení. Kmotr Houska za jehož zlou sadistickou povahu ho spousta lidí od srdce nenáviděla, jich měl na svém kontě podle médií za posledních 6 let celkem 72. U R.K. jdekonkrétní počet podaných oznámení, do dvojmístného čísla, ale zde je velmi zajímavá jiná okolnost. R.K.z bagatelních důvodů udává i policistynaGenerální Inspekci Bezpečnostních Sborů. V jednom konkrétním případě šlo o Jabloneckého policistu, jež měl spolu s kolegy předvést R.K.před několikalety na Policejní oddělení. U věci byli i jeho kolegové, kteří věc viděli, takže by se dalo říct že šlo jasně o křivé obvinění, ale R.K.to prostě "nějak"prošlo.

Na přelomu let 2009-2010 se ve velkém na Českém internetu rozmohly stránky na pomluvy. Ne vždy se jedná o domény registrované na Českých serverech, ale vždy jde o České jazykové prostředí.

Český stát se občas vymlouvá, že nemůže vypnout domény někde na Seychellech. Ministerští úředníci jež se těchto prohlášení občas dopustí, bohužel neprojevují dostatek odborné kompetence. Každému odborníkovi, jež sítím rozumí, je totiž jasné že z hlediska svého geografického území může stát zablokovat jakoukoli závadnou doménu. Tedy i například takovou, která je primárně určena k skandalizování, pomluvám anebo například šíření dětské pedofilní pornografie. Největším byznysem pro tyto rádoby podnikatele v PC je vytváření velkého reklamního prostoru skoro zadarmo. Stačí vytrvale tyto pomluvy vydávat za "Recenze".

Tento "Management referencí", rozumějte tomu "Kultivování internetového prostoru pomocí pomluv", se stal bez jakékoli kontroly politiků či státu anonymní stokou na veškeré pomluvy, či kompromitující informace. Možná jednou i na Vás.

Měli jste soukromí? ZAPOMEŇTE !!

Jako velmi povedený se v tomto duchu dá hodnotit článek vydaný loni na serveru LUPA.CZ. Jeho autorem je je uznávaný odborník pro oblast kybernetické kriminality, bývalý poradce předsedy vlády Petra Nečase, Giuliano Gianetti.

Čtěte ZDE:http://www.lupa.cz/clanky/pomluvy-s-r-o-dobyvaji-cesky-internet-dejte-si-pozor-komu-verite/

Spolu s nástupem tohoto trendu rozšířil R.K.metody svého nebezpečného pronásledování pomluv a vyhrožování a zároveň krom své další oběti začal poškozovat i pověst firem.

"Svoláváním poškozených" za účelem podávání hromadných žalob, udáváním bulváru, úřadům, pracovním partnerům a semtam veřejným publikováním žalovného dopisu fiktivního právníkaVÁM ! Že zveřejňoval i soukromé informace adresy a telefonní čísla svých obětí bylo samozřejmostí. Často vystupoval jako fiktivní poškozený, většinou jako žena. Kdo by se neslitoval ženy. Jenže ta dáma je vždy vymyšlená. Panem K.

Představte si jeden autentický příklad z Moravykterý přímo s R.K. nesouvisí, ale hodně se podobá kauze fotbalisty Řepky.. Rozvedený majitel malé půjčovny elektrického nářadí se zhruba dva roky setkával s pomluvami na internetu vedenými proti své firmě. Jeho nářadí probíjí ! Je to PODVODNÍK !! Jeho nářadí zabilo už dva lidi! Poškozeným se VYSMÍVÁ !! NATOČTE TOHO GRÁZLA SKRYTOU KAMEROU !!!. Zadržte ho při předání peněz !! (Přijdete zaplatit do autoservisu a zbijete u toho vedoucího , protože ho někdo pomluvil ?)

A tak podobně. Apel na primitivní lidskou nenávist, vyvolanou pomocí anonymních pomluv fungoval. Nebohý poctivec to ustál dva roky, kdy mu každou chvíli někdo vyčetl "že na něj četl RECENZI !" Pak mu prostě přestali chodit zákazníci a tak půjčovnu zavřel.

V rámci vyšetřování se zjistilo, že za oněmi asi dvanácti vymyšlenými identitami, z nichž ani jedna nebyla pravá, stála jeho bývalá žena a její milenec. Poctivý majitel zkrachoval, dnes je na pracovním úřadě jako nezaměstnaný a jeho dětem se ve škole posmívají spolužáci. Takový je důsledek primitivní lidské potřeby nenávidět, zkombinovaný s kontroverzními a rafinovanými metodami stalkerů, kterým ještě naše společnost nepřivykla.

Ale to je jen jeden z takových případů.

V roce 2010 se další obětí R.K.a jeho kybernetické trestné činnosti Stala Zdeňka S. z Liberecka. A tak další nevinná oběť čelila pomluvám, výhrůžkám, vydírání se sexuálním kontextem a nesmyslnému tlakuR.K.

Následně byl R.K.vyšetřován Policií Jablonec nad Nisou pro podezření ze spáchání trestných činů Nebezpečné vyhrožování, Vydírání a Poškozování cizích práv. Okresní Soud v Jablonci ho v září 2011 odsoudil, a bohužel 19.3.2013 na základě amnestie byl jeho trest (nejspíše podmíněný) ukončen a má tak v této záležitosti čistý trestní rejstřík. Panu prezidentovi Klausovi za tento humanitární počin opravdu není co děkovat. Na straně druhé, pan prezident za to nemůže.

A tak začala nová trestná činnost již shora zmiňovaného K.a tentokrát protifiremního rázu atakrozšířil své působení i na FACEBOOK. Toto internetové prostředí je k této trestné činnosti jako stvořené.

Jednou z dalších metod, jak ničit firmy, je vynález pana K.který poškozuje jak firmy, tak média. Pokud poškozuje nějakou firmu, která inzeruje v inzertních denících a platí si plošnou inzerci, tak do rubriky "Ostatní" která je zadarmo, vloží jako první jméno firmy, pak telefon a poté například slovo podvod. Takže když hledáte svoji oblíbenou cestovku XYZ na internetu, vyjedou vám na prvním místě stránky cestovky XYZ, a hned pod tím odkaz. Cestovka XYZ PODVOD ! a text např. CESTOVNÍ KANCELÁŘ XYZ ZKRACHOVALA, Pokud Vám ještě prodá letenky, jedná se o PODVOD.

Že je to lež, o to se nikdo nestará. A cestovka se neuživí.

Rudolf K.je v ČR první, kdo na tento trik přišel a inzertní média, mající profit z reklamy na tento typ útoků nejsou připravená. Není tedy možné, že brzy některá zkrachují? Uznejte. Platili byste si tam reklamu, když někdo v těch samých novinách a na jejich stránkách prohlašuje, že jste PODVODNÍCI? Asi ne.

Bohužel se poslední vyšetřování zatím táhne a je třeba ctít princip presumpce neviny, Viz "práva" tohoto pachatele.

Asi si řeknete, že není etické, zveřejnit něčí minulost a že každý zločinec má právo na odpuštění a zapomnění. To je jedna část pravdy. Ale ta druhá je, že se to nemůže týkat psychopatů astalkrů, jež přes opakovaná Policejní vyšetřování a pravomocné rozsudky dálnapadají neboničí nevinné lidi, kriminalizují je a vyhrožují.

V jeho činnosti se před časem objevil také nový prvek. Je li oznámen Policii vyvolá na internetu vlnu poptávky po kompromitujících informacích po daném subjektu.

Například s tím že hledá "další poškozené". Načež se nestydí tvrdit, že jich jsou desítky. Jména ale nezná. Většinou se vydává za právní kancelář a klade si podmínky. Pokud se s Vámi chce někdo běžně soudit a je tak naivní, že mu pošle nějaké dokumenty, naletí. Vyšetřované osobě (K.) co nelení běžet s dalším křivým obviněním na Policii. Naivní pomstychtivý člověk je pak po zásluze potrestán nesmyslným předvoláním na Policii. Na straně druhé, když je někdo hloupý a předá dokumenty včetně svých dat, aniž ví komu, je to pro něj zkušenost.

Dalším způsobem, jak Vám škodit, je dělání dluhů pod Vaší identitou. Ve smyslu trestního zákona jde o krádež Vaší identity, ale koho tohle dnes zajímá. Specialitou R.K.je objednávání služeb na Slovenském podvodném portálu stahujme.sk. Samo podnikání těchto stránek je podvodnou aktivitou několika chytráků, jež oficiálně uvádějí sídlo firmy na Seychellech ale konta mají v Praze a Bratislavě. Podvod těchto stránek spočívá v tom, že nechávají lidi vyplnit údaje do soutěže o mobilní telefon za cca.15 tisíc kč. Poté ale prohlašují, že jste si u nich objednali služby stahování. Chcete to reklamovat ? Napište na Seychelly.

A že jste ty stránky nikdy neviděli ? Ani jste nemuseli. To například R.K.vyplnil Vaše údaje. Tím Vám je vyrobena fiktivní, ale vymahatelná povinnost platit několik set euro. Až to trochu nabobtná, firma to po několika Vám zaslaným upomínkách jistě ráda přenechá nějaké České exekutorské kanceláři v Praze . A nemáte dovolání. Protože Vám škodí zkušený a dostatečně posedlý stalker.

Důvěřujete dnes někomu na internetu, aniž jste ho někdy viděli ? Pak teprve musí přijít poznání, jaké jsou důsledky.

Na každého špatně parkujícího řidiče, nebo opozdilého daňového plátce má náš stát celé mraky úředníků advokátů a exekutorů. Když jde ale o takovéhle zločince, u nichž by mělo platit pravidlo třikrát a dost, je najednou stát bezzubý a zatížený jinými starostmi.

Vrátím se k otázce, k níž svádí titulek článku. Zcela jistě nejsem pro trest smrti. Ale u těchhle nenapravidelných psychopatů, by se , pokud se týče trestů pro ně, opravdu mělo uplatňovat pravidlo "Třikrát a dost".

Ladislav Varga, Radim Žondra, nebo Jablonecký stalker Rudolf K. mají jedno společné.

Naše společnost se jim neumí postavit.

Raději ať je jako společnost živíme někde v kriminále, než aby beztrestně ničili životy nás, anebo našich blízkých.

Jan Zíma

 

Autor: Jan Zíma | pátek 22.2.2019 5:55 | karma článku: 0 | přečteno: 433x
  • Další články autora

Jan Zíma

Jak je to s údajnými úspěchy Norské elektromobility.

Někdy je těžko pochopitelné, jak je možné, že díky zavádějícím mediálním informacím se dá nesmyslné hospodaření státu, deklarovat jako úspěch ekologické politiky.

25.11.2019 v 6:30 | Karma: 5,32 | Přečteno: 126x | Politika

Jan Zíma

Když chce stařeček namlátit stařečkovi !

Před mnoha měsíci proběhla médii zpráva o rámusu který se udál na pravidelném zasedání RRTV. Pro Vás, kdo byste nevěděli, Rady pro rozhlasové a televizní vysílání.

4.11.2019 v 6:07 | Karma: 3,42 | Přečteno: 51x | Společnost

Jan Zíma

Greta jako užitečný idiot Ekologického tunelování hospodářství EU.

Naše média nekriticky poslední měsíce předávají na český mediální trh neustále proudící zprávy o Švédské ekologické aktivistce Gretě Thundbergové a tom, co Greta zrovna dělá po záchranu našeho údajně umírajícího světa.

14.10.2019 v 6:42 | Karma: 0 | Přečteno: 70x | Ekonomika

Jan Zíma

Ukradené Kosovo vrátit ?

Nic Evropskou veřejnost nezaujme víc, než výkřiky politických bláznů. Asi tak, jako když Fico zaručoval vyšetření vraždy Jána Kuciaka, anebo Juncker při své poslední kandidatuře v Bruselu sliboval,

13.9.2019 v 6:35 | Karma: 3,36 | Přečteno: 98x | Politika

Jan Zíma

Jak lžou ekologové - 5 díl.

Někdy Vás překvapí jak daleko jsou ochotni ekologové zajít ve své demagogii a lhaní. Následující příklad hovoří za vše.

8.7.2019 v 6:29 | Karma: 6,98 | Přečteno: 102x | Politika

Jan Zíma

Jak lžou ekologové. IV

  Vzácné žížaly jsou v ohrožení, populace Bobrů zaniká a Tresky umírají a - jiné nesmysly z hlav Evropských ekologů.

4.6.2019 v 5:39 | Karma: 0 | Přečteno: 63x | Politika

Jan Zíma

Klimatický panel OSN by se měl rychle zrušit !

  Kam až může zajít ekologie v rámci činnosti OSN jsme se mohli před několika dny přesvědčit na příkladu návrhu mezivládního zákona o globálním klimatu.

16.5.2019 v 5:57 | Karma: 0 | Přečteno: 27x | Politika

Jan Zíma

Jak lžou ekologové. III.

Je snad ještě někdo, kdo si myslí že větrná elektrárna je ekologická, nízkonákladová, že se to zaplatí a že je to energie zadarmo? A myslíte si někdo, že je to na věky? A proč si to myslíte ?

8.5.2019 v 6:08 | Karma: 0 | Přečteno: 62x | Politika

Jan Zíma

Zdanit, zregulovat a ještě fest utáhnout obojek !

Jestli si myslíte, že činění našich Pirátů, nedosáhne absurdity uvažování našich socialistických plánovačů za dob komunistické normalizační praxe, možná byste se dost divili.

29.4.2019 v 6:05 | Karma: 0 | Přečteno: 54x | Politika

Jan Zíma

Po stávce studentů je třeba přestat se bavit s ekology.

Naši ekologové se celosvětově poslední léta radikalizují. To je první co mne napadne, pokud mám srovnání. Někde doma mám německý, česky psaný magazín Spektrum, který dlouhá léta vydávala(a snad ještě vydává) ambasáda SRN.

8.4.2019 v 17:55 | Karma: 0 | Přečteno: 42x | Politika

Jan Zíma

Hory se budou bourat jako poslední !

Slovenská prezidentka je Eurohujerka a nerespektuje princip suverenity národních států. I tak by se dal pochopit včerejší rozhovor s Tomiem Okamurou. Přijde mi legrační, že zrovna Tomio tohle říká.

1.4.2019 v 7:08 | Karma: 0 | Přečteno: 48x | Politika

Jan Zíma

Popová babička Helena Vondráčková vstane z rakve a bude řádit !!

Ti z Vás, kdo si myslí že přeháním by teď měli pozorně číst. Aby nevěřili tomu co čtou. Co zde píšu, se odteď za 10 týdnů opravdu stane. A bude to stát zato. Sám bych to nevěděl, nepozvat mně bývalí sousedi.

25.2.2019 v 22:26 | Karma: 15,15 | Přečteno: 904x | Pozvánky, akce

Jan Zíma

Mike Pence. "Nebezpečná hra s Iránem musí skončit !"

Před několika dny jsem se velmi pobavil, když jsem viděl záběry z bezpečnostní konference jež se konala v Bavorském Mnichově. Zejména zábavný, byl projev Amerického ministra Mika Penceho.

21.2.2019 v 17:45 | Karma: 32,79 | Přečteno: 986x | Politika

Jan Zíma

Čachry s vládním letadlem, aneb - co nám pan ministr zase nesmí říct !

Jestli máte zato, že se v médiích dovíte pravdu, tak někdy se jistě nemýlíte. Asi tak v deseti procentech zpráv. Není to trochu málo ?

11.2.2019 v 5:43 | Karma: 23,39 | Přečteno: 1016x | Politika

Jan Zíma

Já jsem občanský aktivista a kdo je víc ?

Kam až může zajít levičácká arogance k zákonům jsme se poslední dobou přesvědčili vícekrát. Zejména na příkladu Žižkovské kliniky.

6.2.2019 v 17:53 | Karma: 41,78 | Přečteno: 2225x | Politika

Jan Zíma

Jak si Ukrajina naběhne do vlastních vidlí !

Před několika dny proběhla médii zpráva, že Ukrajina nabízí české straně rozsáhlý archiv zločinů komunismu od čtyřicátých až po osmdesátá léta, který se našel v Kyjevě. Archiv únosů, vražd a teroru.

28.1.2019 v 5:49 | Karma: 30,65 | Přečteno: 1030x | Politika

Jan Zíma

Ani po přizabití číšníka Holandskými násilníky se naši politici nepoučí !

Předevčírem odpoledne proběhla médii zpráva o pokračování kauzy napadení číšníka v centru Prahy loni v dubnu. Chybělo málo a ten napadený málem zemřel.

23.1.2019 v 18:03 | Karma: 41,98 | Přečteno: 3787x | Politika

Jan Zíma

Arogance našich aktivistů blízko bodu společenského varu.

Jen v čechách je možné, aby banda flákačů, uživatelů drog a anarchistů patřících k radikální Antifě, mohla uvázat šátky a říct. "My jsme aktivisté!". A zablokovat něčí majetek.

18.1.2019 v 17:28 | Karma: 42,49 | Přečteno: 1847x | Politika

Jan Zíma

Pročpak Američané tak usilovně bojují proti Huawei ?

Někdy žasnu jak politici a média dokážou nevidět očividnou lež. A co hůř, ohánějí se zavádějícími argumenty, které s holou pravdou o Americkém tažení proti Huawei nemají co dělat.

17.1.2019 v 18:04 | Karma: 35,61 | Přečteno: 1960x | Ekonomika

Jan Zíma

Čímže nám to pan prezident zase vyhrožuje ?

Že Číňani odejdou ? No tak už aby šli. A ať rovnou ode všeho odevzdají klíče. Ale ono to nebude tak jednoduché. Ale co je jisté, není důvod se s nimi nějak moc mazat.

14.1.2019 v 7:28 | Karma: 21,01 | Přečteno: 919x | Politika
  • Počet článků 331
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Mé objektivy toho už po světě hodně nafotily a malý laptop, který nosím v zadní kapse džínsů, by mohl vyprávět spousty neuvěřitelných příběhů.Smutných i veselých. Náš svět je složitý a přesto se o něm dá říct, že funguje podle těch nejjednodušších pravidel. Nikdo nemůžem říct, že víme všechno. Každý den objevíme malý zlomek pravdy. Každý den skládáme mozaiky. O politice, světě i svých blízkých. Mou skeptickou duši předčasně uzemněného pilota těší jediná věc. Lidi si vždycky cestu najdou. Správnou, špatnou, ale vždycky ji najdou.

 

 

Mediamonitordanforth@yahoo.com

Seznam rubrik

Oblíbené články