Diskuse

Nebreč !

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pěkně napsané R^ takové situace je možno vidět čím dál častěji...bohužel:-(

0 0
možnosti

Ještě dodám, 6e Zíma si podobných dojemných příběhů již vymyslel řadu.Psát umí a zní to hezky, ale pohříchu je to lež.

0 0
možnosti

Na Zímu si dávejte pozor je to podvodník, který slibuje zamestnání v Německu, vybere zálohy a nikomu nic nedohodí. Byl s touto lumpárnou i na pořadu Černe ovce. Mě dluží 500 euro, kterě si vypůjčil na pronájem bytu v Drážďanech, již dva roky a uniká. Pozor na něj!!!

0 0
možnosti
LG

Mně je takových dětí taky moc líto a mám co dělat, abych se udržela (a někdy taky neudržím), takže za tu empatii ode mě karma. Někteří rodiče jsou opravdu napřeshubu a člověku zůstává rozum stát nad tím, proč si ty děti vůbec pořizovali a za co se jim mstí. Ale myslím, že vzhledem k tomu klukovi jste to moc šťastně neřešil teda... Pokud to samozřejmě není jen přikreslené či fabulace...

1 0
možnosti
KT

Dobře napsané, peskující matky jsou pro dítě tragédie.

Jen drobná připomínka zopakujte si přechodníky nebo je raději nepoužívejte.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Mé objektivy toho už po světě hodně nafotily a malý laptop, který nosím v zadní kapse džínsů, by mohl vyprávět spousty neuvěřitelných příběhů.Smutných i veselých. Náš svět je složitý a přesto se o něm dá říct, že funguje podle těch nejjednodušších pravidel. Nikdo nemůžem říct, že víme všechno. Každý den objevíme malý zlomek pravdy. Každý den skládáme mozaiky. O politice, světě i svých blízkých. Mou skeptickou duši předčasně uzemněného pilota těší jediná věc. Lidi si vždycky cestu najdou. Správnou, špatnou, ale vždycky ji najdou.

 

 

Mediamonitordanforth@yahoo.com

Seznam rubrik

Oblíbené články