Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JZ

J93a18n 14Z29í55m98a

26. 12. 2018 16:42

Což vy kybelstalkři a trollové určitě vítáte.

0 0
možnosti
LC

... tato služba rozprášila letos na jaře v Česku poměrně velkou síť Ruských agentů ... Tááák a každému koupila letenku, dala pusu a na tajňačku je poslala domů, aby se o tom česká veřejnost náhodou nedozvěděla. Ani představit si nedovedete, co by ředitel BIS za to dal, kdyby chytili jednoho jediného agenta. Ze zoufalství zkoušeli alespoň vyrobit ze dvou fetek teroristy, ale to jim soudce sfoukl jako svíčku. Ostudné.

0 3
možnosti
JZ

J46a18n 43Z85í65m13a

16. 12. 2018 23:00

A vy jste u něčeho z toho byl pane Chlumský ?

2 0
možnosti
Foto

Na to jací jsou čučkaři mají dost vysoké platy. To neodpovídá předevedeným výsledkům - rozprášili síť ruských agentů, ale ve zprávě se tváří, jako by tomu tak nebylo. Typická čučkařina !Rv

1 4
možnosti
Foto

To byla zpráva za rok 2017. Rozprášení sítě ruských agentů se vztahuje k roku 1914, jak o tom referuje Hašek.

0 0
možnosti
MB

No, když jsme u toho protiřečení. Na jedné straně zpráva BIS celé roky běduje nad stoupající aktivitou ruských (a nově i čínských) špionů.. a když je někdo označí za čučkaře, přispěchá s tvrzením, jak rozbila rozsáhlou síť ruských špionů..a jak zamezila jejich aktivity..

Holedbá se tím kolika "agentům" neudělila akreditaci nebo nějaké povolení k působení.. s poznámkou ve spolupráci s partnerskými zpravodajskými službami.

Přivítal bych, kdyby naše zpravodajské služby byly natolik samostatné a schopné odhalovat zahraniční agenty .. Jen se obávám, že spíše jen pasivně plní pokyny cizích zpravodajských služeb ohledně působení nežádoucích osob na našem území ..ať jde o skutečné potencionální špiony nebo jen ze zahraničně-politických důvodů..

1 2
možnosti
KB

K37a57r19e67l 66B35o32k

16. 12. 2018 10:36

Já bych o jednom velkém špionovy věděl.

2 0
možnosti
Foto

Karma. Je to znát podle činů jeho, i jeho štábu.

6 3
možnosti
BT

Tímto celosvětovým odhalením, jste mu i k těm vykouřeným cigaretám přidal další hřebík do ..... !R^;-)

0 0
možnosti
Foto

Nevím, čím naštvala BIS Zeman, ale vím, čím štve mně. Už asi deset let ve svých zprávách hovoří o ruských agentech a jejich českých přisluhovačích. A nic s tím tedy nic neudělala, když jsou tedy stále zde. Chci tedy jejich jména.

3 9
možnosti
AT

Jakože Koudelka zazvoní v sedm večer u Řezníků a proti podpisu mlčenlivosti předá seznam ruských agentů, které vyhostila?

15 0
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Mé objektivy toho už po světě hodně nafotily a malý laptop, který nosím v zadní kapse džínsů, by mohl vyprávět spousty neuvěřitelných příběhů.Smutných i veselých. Náš svět je složitý a přesto se o něm dá říct, že funguje podle těch nejjednodušších pravidel. Nikdo nemůžem říct, že víme všechno. Každý den objevíme malý zlomek pravdy. Každý den skládáme mozaiky. O politice, světě i svých blízkých. Mou skeptickou duši předčasně uzemněného pilota těší jediná věc. Lidi si vždycky cestu najdou. Správnou, špatnou, ale vždycky ji najdou.

 

 

Mediamonitordanforth@yahoo.com

Seznam rubrik

Oblíbené články