Diskuse

Smrt fízlům !

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

firaga

28. 2. 2011 9:29
Pan

autor by se výborně hodil do doby před listopadem 1989. Fízlomilům bez páteře ale kvete pšenka i dnes a sepisovat udání už je zase v módě, takže může být v klidu.

0 0
možnosti
TR

male_zvire

2. 3. 2011 21:57
Re: Pan

Rv

0 0
možnosti
KP

pk203@klikni.cz

28. 2. 2011 0:15
Ubohost

Nejvíce mne z tohoto blábolu dostala věta:

"Ti kdo nevědí, kdy je něčeho příliš, musí ve své neoprávněné

rozpínavosti nejdřív trochu narazit, aby si uvědomili společenskou

realitu." a tak mi z toho nějak vyplývá, že pan autor fízly prostě miluje...ale to stačilo říci jinak :-P:-P:-P

0 0
možnosti
JZ

71W

4. 3. 2011 22:33
Re: Ubohost

Až Vám rozpínavý a jinak rozeřvaný pan šéf firmy, nebo ještě lépe právník, nabourá  do kufru a  v autě budete mít malá děti, rázem obrátíte a budete   volat po trestu smrit. To je spíš o Vás.

Autor.!!!!

0 0
možnosti
MJ

Heisenberg

27. 2. 2011 22:02
protest proti establishementu hrdelním zločinem?

Pan autor se nám tady hezky rozepsal o tom, proč je špatné (sice trochu ortodoxní, ale pořád neškodkou formou) protestovat proti establishementu. Srovnávání s Trpišovským, který pokud vím stále nebyl pravomocně odsouzen, tedy je stále de iure nevinen. Snůška propagandistických blábolů bez zájmu o to, zda uvedený vůbec někdy na silnici někoho omezil či ohrozil. Kdyby policie nesla stále jméno VB, psal byste, pane autore, stejný článek i proti "máničkám", které by to, co je napsáno na autě, pokřikovaly na příslušníky VB?

0 0
možnosti
JZ

71W

4. 3. 2011 22:38
Re: protest proti establishementu hrdelním zločinem?

Vzhledem k tomu že jsem sám bývalý mánička asi ne.     A proti hovadům, zejména těm ce nerespektují právo na život u jiných,  je třeba zbrojit za každého režimu. Autor!!!!

0 0
možnosti
J

JedenZVas

23. 2. 2011 12:50
pravopis.

Pane autore, i kdyz mate pravdu, ze neco takoveho by tolerovano byti nemelo a presto, ze i diskutujici maji pravdu, ze jste dotycneho nikdy nevidel ridit a tudiz je clanek plny spekulaci, mohl byste (a ne by jste) clanek zvladnout spravne, alespon po gramaticke strance.

0 0
možnosti
JZ

71W

24. 2. 2011 22:35
Re: pravopis.

A co takhle obsah článku, místo stesků nad jeho formou, četl jste ho vůbec ?

0 0
možnosti
ZK

SID09

22. 2. 2011 9:02
Zima. Zima - použij i trošku rozumu !

Zimovi stačí ke štěstí, že Íčko pořídil policii předraženou techniku, za což shrábl on a jeho modrá strana, tučné spropitné.!!  Vozy se předváděly po dálnici, aby ty modré podnikatele zase pouštěly bez trestů pryč. Jakmile těmto nepostižitelným kamarádíčkům  Íčka, když někdo šlápně na nožičku, tak si polepí autíčko nesmysly. To pan Zima ve své zaslepenosti ovšem asi těžko pochopí. ;-D!!

0 0
možnosti
JZ

71W

24. 2. 2011 22:44
Re: Zima. Zima - použij i trošku rozumu !

Žeby tu krákla potrefená husa ?

0 0
možnosti
DM

DaM

22. 2. 2011 8:10
Autore...

... pisete, ze: "kteří řídí, korumpují, ohrožují, a  hlavně myslí jako Aleš Trpišovský, vkrádá se člověku do mysli jednoduchá otázka." Vy jste videl majitele tohoto auta ridit nebo dokonce porusovat predpisy? Vy ho znate osobne, ze znate jeho mysleni? Podle obsahu clanku asi neznate, pak tedy nechapu, jak si vubec dovolujete tyto domnenky puvlikovat. Byt majitelem toho auta, tak se na vas "povozim", a divil byste se, co to znamena "pravo". K tomu napisu uz jen napisu, ze i kdyby mel ten clovek na aute metrove damske prirozeni, je vam po tom kulovy. A pikud vim, oficialni nazvy policie jsou v CR bud Policie CR, Mestska policie nebo Obecni policie. Zadna slozka Fizlove u nas neexistuje.

0 0
možnosti
BC

BezPrace com

22. 2. 2011 8:20
Re: Autore...

Majitele auta nemusel nikdo vidět ani osobně ani ho vidět řídit. Jen z těch nápisů je jasné, co to je za člověka. Jasně, každý může mít nápisy na autě, jaké chce, ale něco to svědčí o dané "osobnosti" ;-D

0 0
možnosti
J

jarno3

22. 2. 2011 7:42
Pane autore,

když už oslavujete tlupu státních lehkoživků- tím myslím dopravní policii- pak si vás dovolím upozornit, že je součástí útvaru s názvem Policie ČR. Z hlediska českého pravopisu je možné pouze v tomto případě ji označovat  velkým "P". Jinak je to běžná policie. A kontroly jsou ne Policejní, ale policejní. Jinak vás musím dost zklamat. Váš miláček Langer možná nakoupil drahá auta a vybavil pár policejních služeben nesmyslným přepychem, ale hlavně zdevastoval personál policie tak, že masově odešli zkušení policajti, mnohdy špičkoví specialisté v oboru. Namísto nich se náborem nalili většinou lehkoživkové, co by se jinde neuživili. Podle toho pak jejich "práce" vypadá. Proto je dneska pro většinu lidí policajt nepřítel a člověk zasluhující opovržení. Včetně těch vámi velebených "stíhačů pirátů".  Právě oni svůj slogan "Pomáhat a chránit" přetvořili na "buzerovat a kasírovat". A podle toho jednají.

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

22. 2. 2011 7:55
Re: Pane autore,

Policie se rekrutovala z lidí méně talentovaných, co pamatuju, tehdy to byla ještě VB. Na tom se po dobu mého života nic nezměnilo, i když se v 90. letech ve snaze tento trend zvrátit měnily uniformy ze zelených na modré.

-

Je to smutné, protože policii nutně potřebujeme a její nízkou kvalitou trpí celá společnost. ;-(

0 0
možnosti
MI

modrý králík

22. 2. 2011 7:16
a jaký trest

navrhujete pro pisatele, kteří neustále cpou mezeru před vykřičník, popř. jsou schopni z klávesnice vypustit zhůvěřilost typu "by jste"?

0 0
možnosti
E

eightman

22. 2. 2011 11:43
Re: a jaký trest

dej nám pokoj účo !

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

22. 2. 2011 7:12
Nejsem právník

a proto by mě zajímalo, jestli je podobný nápis v rozporu se zákonem. Že je v rozporu s dobrými mravy a se zdravým rozumem je více než zřejmé.

-

To, jak se na podobné texty dívá zákon, je totiž naprosto podstatné. Pokud zákon takový text nepostihuje, jakákoli policejní akce proti řidiči by byla šikanou. :-/

-

Pokud zákon na takovéto projevy není, můžete ho navrhnout. Ovšem je otázka jak ho formulovat, aby se nejednalo o omezování svobody projevu. I sebepitomější projev je totiž projev. Mimochodem, nápis "smrt černochům" by u nás byl zcela jistě protiprávní.

0 0
možnosti
ZT

Zedford

22. 2. 2011 7:23
Re: Nejsem právník

Tento text je postižitelný podle stejných ustanovení trestního zákoníku jako Vámi zmíněný druhý citát, u nějž bude jen rasová motivace zvlášť přitěžující okolností. Číslo § po mne ale, prosím, nechtějte, v té nové čítance trestního práva, aby se čert vyznal...

Je otázka, jak moc přísně má liberálně demokratická společnost trestat verbální projevy proti svým představitelům. Na druhous tranu i policisté jsou jen lidé a je třeba tedy respektovat i jejich práva.

Já osobně bych to chápal tak, že slušný policista není fízl, takže se ho onen výrok netýká a hovoří tak především o svém autorovi...

0 0
možnosti
A

Azgalor

22. 2. 2011 7:02
Aby jste se nepo

Tak se našlo jedno hnusně polepené Bentley. No a co? Hned víme, že to je dálniční pirát, cena vozu hraje značnou roli. Co třeba ta felicie nebo co to bylo, která u nás jezdila s nápisem: "Jako prase jezdím od ..."

Nezapomeňte, že je třeba zmínit, jak slušní lidé striktně dodržují pravidla, že je třeba mnohem více měřit a HLAVNĚ na dálnicích. Pak napiště článek, jak máme moc mrtvých. Proč zrovna dálnice, mnohem více mrtvých máme na normálních cestách a v normálních autech. To by se někdo ale musel zajímat o bezpečnost a o tu přece nikomu nejde. A na našich dálnicích vůbec není nebezpečno, máte vůbec ŘP? A bojíte se na dálnicích? Ale magorů na okrskách ne?

Mimochodem, jak víte, že korumpuje a je to pirát?

Jinak zveřejnění ceny auta svědčí o všem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Mé objektivy toho už po světě hodně nafotily a malý laptop, který nosím v zadní kapse džínsů, by mohl vyprávět spousty neuvěřitelných příběhů.Smutných i veselých. Náš svět je složitý a přesto se o něm dá říct, že funguje podle těch nejjednodušších pravidel. Nikdo nemůžem říct, že víme všechno. Každý den objevíme malý zlomek pravdy. Každý den skládáme mozaiky. O politice, světě i svých blízkých. Mou skeptickou duši předčasně uzemněného pilota těší jediná věc. Lidi si vždycky cestu najdou. Správnou, špatnou, ale vždycky ji najdou.

 

 

Mediamonitordanforth@yahoo.com

Seznam rubrik

Oblíbené články