Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

jirha

29. 7. 2011 11:28
Připomenu českou paralelu

A tou je Hus. Také teroristapodle měřítek 15-tého století. Vyvolal revoluci v celé Evropě byl exkomunikován z církve a dnes jej chápeme poněkud jinak i když pochybuji že v celém světě jako pozitivního.

Smutné je že nám vlády na jedné straně předhazují svobodu a volnost kterou máme a která je až taková že policie nemá dostatečnou pravomoc nás před pomatenci bránit ale na straně druhé ty samé vlády stanovují co je a co není politicky korektní a které názory jsou a které nejsou propagace vhodné.

Nesouhlasím s jeho činem. Zatím vše z jeho názorů co jsem si mohl přečíst a nebylo přežvýkáno oficiálními sdělovacími prostředky podepíšu. Proč si nemohu přečíst vše co uveřejnil. Možná bych pak věřil že je to pomatenec a že jeho názory nestojí ani za popsané Byte na Internetu.

Ve jménu sociálních vymožeností a mezikulturní tolerance musíme snášet náboženské a rasové skupiny které se nechovají v souladu s naší společností a s etikou této společnosti.

0 0
možnosti
KR

Králík Roger

29. 7. 2011 12:29
Husa totálně vynechte

Jednalo se o náboženského reformátora, který zprvu neuspěl, byl nakonec upálen, ale po něm přišli další, kteří s podobným programem v části křesťanstva uspěli. Existence "konvenčně vedených" náboženských válek, byť mimořádně krutých, má s terorismem málo společného.

Terorismus se mohl stát zbraní muslimů, protože zdegenerované křesťanské státy nejsou schopny reagovat tak, jako by to udělali naši předkové. Nepřizpůsobivá menšina by se buďto chtě nechtě přizpůsobila, nebo by byla v lepším případě vyhnána a v horším povražděna. Ve Španělsku koncem 16 století vzbouřené machometány, kteří přijali pomoc od svých severoafrických souvěrců, jednoduše vyhnali ze země. Nebo by se země rozdělila na náboženském základě, pokud by žádná ze stran nedokázala zvítězit. Každopádně by terorismus byl silně potlačen nebo zlikvidován.

0 0
možnosti
B

Bucharovic

29. 7. 2011 10:15
.

Mám dojem, že nechápete, že i psychopat toho největšího kalibru, jakým Brevik určitě je, může být značně inteligentní. Inteligence vůbec nehraje roli v tom, zda má někdo psychopatické rysy chování.

0 0
možnosti
JZ

71W

29. 7. 2011 11:16
Re: .

Nevidite sirsi souvislosti ?

0 0
možnosti
D

dannny

29. 7. 2011 10:04
Ještě nedávno byli zlí teroristi.

Teď už jsou najednou i islámští teroristi, kteří se odpalují v Izraeli obětmi. Vlastně všichni teroristi jsou obětí zákeřných vlád, které se snaží donutit žít v jednom státě lidi různých vyznání, barev, ras, národností a možná i pohlaví. A neměli bychom domluvit vysídlení Valonů? Chudáci Vlámové jsou nuceni žít v té šílené multikulti Belgii, ještě to nějakého chudáka donutí vystřílet pár zásobníků a kdo to bude mít na svědomí! Nevadili náhodou Breivkovi Poláci? Pokud totiž bojoval proti imigrační politice, tak těch je v Norsku víc než 20% všech přistěhovalců, následují Ukrajinci, Rusové a Angličani. Zbývajících 50% je směska všech národností a vyznání, co si vůbec dovedete představit.

0 0
možnosti
JZ

71W

29. 7. 2011 11:18
Re: Ještě nedávno byli zlí teroristi.

Chapu, je to hodne slozite.

Autor !!!!

0 0
možnosti
D

dannny

29. 7. 2011 9:56
Já už tomu vůbec nerozumím.

0 0
možnosti
AA

Saša

29. 7. 2011 9:28
Nesmysl.

Za činem toho norského mládence nestojí žádná ideologie, ale rozvod jeho rodičů a to, že mu matka za otčíma přivedla lampasáckou gumu.

0 0
možnosti
JZ

71W

29. 7. 2011 11:19
Re: Nesmysl.

Prectete si neco z 2083 nez udelate tak jednoduchy zaver.!!!!

0 0
možnosti
A

admin.si.name.zasedl.3055

29. 7. 2011 8:00
TOHLE TEMA UZ JE TRAPNE NUDNY.

0 0
možnosti
HJPVDE

Hlasoval jsem proti vstupu do EU

29. 7. 2011 9:34
Re: TOHLE TEMA UZ JE TRAPNE NUDNY.

A si ty články na internetu otevíráte a čtete dobrovolně, nebo Vás k tomu někdo nutí s pistolí u spánkua pod pohrůžkou zastřelení?

0 0
možnosti
TM

GhostDogXXL

29. 7. 2011 7:45
???

Jen poznámka na začátek - opravte si v nadpisu překlep v příjmení toho masového vraha.

V textu jste napsal, že jednal špatně pod dobrou vlajkou - tím myslíte vlajku extrémní poravice a xenofobie? (jen aby jsme měli jasno jaká je pro Vás ta správná vlajka)

0 0
možnosti
MR

iluminat

29. 7. 2011 6:28
to snad neni mozny, tak Unabomber byl nakonec obet

a chudaka zlomili jako to delali nacisti???;-O

0 0
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Mé objektivy toho už po světě hodně nafotily a malý laptop, který nosím v zadní kapse džínsů, by mohl vyprávět spousty neuvěřitelných příběhů.Smutných i veselých. Náš svět je složitý a přesto se o něm dá říct, že funguje podle těch nejjednodušších pravidel. Nikdo nemůžem říct, že víme všechno. Každý den objevíme malý zlomek pravdy. Každý den skládáme mozaiky. O politice, světě i svých blízkých. Mou skeptickou duši předčasně uzemněného pilota těší jediná věc. Lidi si vždycky cestu najdou. Správnou, špatnou, ale vždycky ji najdou.

 

 

Mediamonitordanforth@yahoo.com

Seznam rubrik

Oblíbené články