Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Zveřejnění zatykače je nejen v Německu trestný čin, ať se to někomu líbí nebo ne.

7 4
možnosti
Foto

Tentokrát 100% souhlas. Nemusíme se stále škorpit.

1 0
možnosti
MT

Komu ? Ze by te nove evropske "politicky korektni" totalite ? Ktera s nami mlati jako s mokrou spinavou hadrou na kosteti? Ktera se navic jeste drze nazyva "demokracii"??

5 1
možnosti
ML

M63a56r77t69i80n 60L43a51c76o

29. 8. 2018 20:03

Takové divoké kultury tu nikdo nechce? Hm, mám pocit, že tak 5% blogerov a diskutujúcich na iDnes ich tu chce a keďže vedia poriadne kričať, počuť ich.:-P

15 0
možnosti
PC

Hmm, nijak zvlášť bych se nedivil, kdyby to byl únik od policie. Oni policisté jsou velmi často "rasisté" (pro nechápavé psáno v úvozovkách), protože to, co bežná veřejnost jen podvědomě tuší, oni vědí a setkávají se s tím každý den. U nás s kriminalitou cikánů, v západní evropě s krimainalitou migrantů. 8-o

22 1
možnosti
JL

Celou situaci daleko lépe popsala paní Veronika Ochranová, která Saské Kamenici žije. Věcně a bez zbytečné zaujatosti. Žádný bombastický titulek alá sadistický vrah.

https://ochranova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=676748

6 17
možnosti
JU

J66i59ř89í 28U19r25b13a26n

29. 8. 2018 19:46

25 ran nožem, ale jinak sousedy zdravili. Ochranová moc dobře ví proč neotevřela diskuzi.Rv

21 1
možnosti
JZ

Protože zatykač není pravomocný rozsudek a fanatici se můžou mstít na nevinném člověku? Není dobré vytvářet si precedent jenom proto, že tady s tím zrovna tak nějak souhlasíte. Až vás někdo z něčeho neprávem obviní, budete rád, že se taková věc prostě nedělá.

7 2
možnosti
JL

Víme, proč ho bodl? Nešlo třeba o drogy? Zatím bych počkal se závěry. Když někdo bodá 20x, je to cvok, nezvládá své afekty. A to nás zase u Afričanů moc nepřekvapuje - je tam tvrdý život a afekty jsou tam normální jako v Čechách řízek.

2 1
možnosti
VV

BlogNevim, ja v Africe jesete nebyl, tak to nemohu ani vyvratit, ani povrdit.

0 1
možnosti
JS

a jéje rituální vražda...

1 1
možnosti
VV

Ocekaval jsem neco konkretniho ci noveho, ale jaksi marne.

4 2
možnosti
Foto

Myslím že jsem někde četl, že jsou v tom zatykaci uvedena i jména svědků. Pokud bych byl svědek, tak tedy opravdu děkuji, ale zveřejnění nechci. A dosud neproběhl soud. Snad pořád ctime základy soudnictví a čekáme na rozsudek, který může být také úplně jinak. Zveřejnění zatykace ale může u jednodušších jedinců vybudit něco jako omertu, nebo lynč. Fakt to není správné. Horší je, ale je to jen má domněnka, že ten zatykace vynesl asi někdo od policie, kdo sympatizujete s pravými radikály. A to už smrdí.

9 6
možnosti
VV

Jak se docita, tuskulinu v justici nasel hnedy Lutz Bachman a zverejnil to v Pro Chemnizt, ti to ovsem podle FaZ uz odstranili.

Jen se divim, ze udajne v Chemnitz zijici autor to nevi.

1 0
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Mé objektivy toho už po světě hodně nafotily a malý laptop, který nosím v zadní kapse džínsů, by mohl vyprávět spousty neuvěřitelných příběhů.Smutných i veselých. Náš svět je složitý a přesto se o něm dá říct, že funguje podle těch nejjednodušších pravidel. Nikdo nemůžem říct, že víme všechno. Každý den objevíme malý zlomek pravdy. Každý den skládáme mozaiky. O politice, světě i svých blízkých. Mou skeptickou duši předčasně uzemněného pilota těší jediná věc. Lidi si vždycky cestu najdou. Správnou, špatnou, ale vždycky ji najdou.

 

 

Mediamonitordanforth@yahoo.com

Seznam rubrik

Oblíbené články