Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

.Muharib.

7. 5. 2012 11:35
Ten titulek je provokativní chyták?

Nestřílím po romech, ale po zlodějích.

Až přijdete krást ke mě domů, tak ji schytáte taky

3 0
možnosti
RW-4R

Roger Wilco - 4. reinkarnace

7. 5. 2012 11:09
.

OK, karma. Ale proč všichni vč. Vás používají výraz "rom" místo "cikán" a to už dlouho dobu, mi fakt hlava nebere. Čeho se všichni bojíte, proboha? Nějaký "inteligent" zavedl politickou korektnost, tak se jí lidi jako ovce drží? Lidi, nebojte se sakra vyjadřovat se politicky nekorektně, těmhle gaunerům jen nahráváte.

4 0
možnosti
TH

Gmurr

7. 5. 2012 11:45
Re: .

Nekradou jen Romove.

0 0
možnosti
PI

pavlik05

7. 5. 2012 10:45
jsem zvedavej

jak se bude prokazovat kdo kde stal a kde kdo byl. 3 Svedci na jedne strane proti tvrzeni jednoho typa na druhe. Vsadim se ze na obou stranach to bude drhnout.

0 0
možnosti
TH

Gmurr

7. 5. 2012 10:17
Je spravne strilet po hosich z Vitkova?

kdyz zapaluji cizi majetek? Nebo radsi trest smrti? Kdyz uz se tu mluvi o tom, zer se majetek ma chranit A VZDY nekomu opatri, dokonce i ten kus srotu na skladce?

!!

0 0
možnosti
TH

Gmurr

7. 5. 2012 10:18
Re: Je spravne strilet po hosich z Vitkova?

Kdyz uz tak vynechejte ty Romy z nadpisu. Nebo se ma strilet jen po Romech? Podle vas?

0 0
možnosti
DP

Daniel P.

7. 5. 2012 10:09
železo

Problém je, že netušíme, co se vlastně stalo. Většina z nás se domýšlí, že došlo k pokusu o vloupání a o snahu majitele bránit sebe a svůj dům před lupiči, ale přesně vlastně nevíme nic, a předpokládám, že pokud je to jak si myslíme, tak se to asi ani nedozvíme.

Ale k jednomu bych se vyjádřil, a to jsou sběrači/lupiči železa.

Když jsme vyklízeli babičce sklep, a vynesli jsme do kontejneru staré železné krámy, přijeli dva Cikáni s multikárou, slušně se zeptali, zda si mohou ty železné věci vzít, když jsme souhlasili, naložili si to, poděkovali a odjeli. Takže ne všichni Cikáni jsou degeši a ne všichni Cikáni kradou.

Co by měl ale opravdu zajímalo, jak na tom byli všichni účastníci toho incidentu s kuší s trestním rejstříkem.

A na závěr, zajímalo by mě, co se teď tiše schvaluje v parlamentu za zvěrstva, zatímco se tu hádáme o kuších a o degeších.

4 0
možnosti
C

carolusI

8. 5. 2012 1:53
Re: železo

Parlament nás okrade o víc než jen o železo. V tom je naprostá jistota.

1 0
možnosti
A

Alka1

7. 5. 2012 10:09
Zní to logicky...

a proto bohužel si to soud vyloží po svém.. Stejně, jako u Vítkova, kde "bylo prokázáno" že žháři věděli, že "útočí na lidi".. dle logiky věci, jim takový úmysl prokázán nebyl a měli být tedy souzeni za žhářství a neúmyslné ublížení na zdraví.. NIKOLIV ZA VRAŽDU... V žádném případě se nikoho nezastávám, problémem je, že stát neřeší neúnosnou situaci s kriminalitou romů, marginalizuje ji a omlouvá diskriminací. nechrání zájmy slušných občanů a když se občan pokusí ubránit svůj život, majetek před opakovanými útoky, je souzena oběť...;-€

4 0
možnosti
TH

Gmurr

7. 5. 2012 10:15
Re: Zní to logicky...

Samozrejme to vedeli, ze jdou zapalit dum ve kterem jsou lidi. Jinak ??  Nemeli by taky ti hosi z Vitjkova dostat kusi do hlavy? Nebo trest smrti? Neni zapalit dum = neci majetek,  horsi nez krast srot?

2 0
možnosti
M

mikras123

7. 5. 2012 10:04
Můj dům můj hrad

Dokud tu nebude platit Můj dům můj hrad, budou se nám cikáni smát do tváře.

Už tak z nás mají srandu, žijí z našich dávek a mohou nám krást a ubližovat po libosti.

Dvě nejhorší slova, která jsme je naučili: rasýzmus a dyškrymynáce.

Z toho nám pletou oprátku.

Kdo brání svůj majete, život a zdraví na svém pozemku, je v právu.

5 0
možnosti
DP

Daniel P.

7. 5. 2012 10:12
Re: Můj dům můj hrad

Podle zákona máte právo bránit krádeži, dokud probíhá, tedy dokud zloděj odnáší Vaše věci. Bohužel je tam velmi vágní formulace, že čin musí být přiměřený, a co je to přiměřený, to rozhoduje soud. A soud rozhoduje tak, že pokud se občan brání, není to dobrý poddaný a je to potencionální nebezpečný rebel, o to hůř, když použije nějakou zbraň (nedejbože palnou).

Inu co, zákon o zbraních a střelivu bude zajisté pilnou prací našich volených zástupců obohacen o dodatek, že na ZP jsou i zbraně kategorie D. Pokud budeme i nadále volit tak, jak volíme.

2 0
možnosti
I

Intesen

7. 5. 2012 9:11
Někteří lidé mají prostě za ušima...

;-)

1 0
možnosti

dva mraky

7. 5. 2012 8:00
medvedi sluzba

majitel strilel predevsim po zlodeji, ze byl cikan treba mohlo zvysit jeho "nastartovanost" ale majitelli by IMHO byli vsichni  cikani jedno, kdyby neskodili na jeho pozemku. Delat z te strelby rasovy problem nikomu nepomuze.

7 0
možnosti
ZM

zmat

7. 5. 2012 7:27
na hrubý pytel,

hrubá záplata

1 0
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Mé objektivy toho už po světě hodně nafotily a malý laptop, který nosím v zadní kapse džínsů, by mohl vyprávět spousty neuvěřitelných příběhů.Smutných i veselých. Náš svět je složitý a přesto se o něm dá říct, že funguje podle těch nejjednodušších pravidel. Nikdo nemůžem říct, že víme všechno. Každý den objevíme malý zlomek pravdy. Každý den skládáme mozaiky. O politice, světě i svých blízkých. Mou skeptickou duši předčasně uzemněného pilota těší jediná věc. Lidi si vždycky cestu najdou. Správnou, špatnou, ale vždycky ji najdou.

 

 

Mediamonitordanforth@yahoo.com

Seznam rubrik

Oblíbené články