Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Z79d23e47n38a 14K37o53č93í

1. 6. 2013 17:09

Opravdu vy ještě věříte takovým zprávám ? ;-D? 

Zajímavý je fakt, že se Torubarov zdržoval na území ČR dlouho před tím, než odjel do Rakouska, a až pak se vrátil zpět do ČR, kde teprve následně požádal o azyl - lépe řečeno až byl zadržen na základě zatykače.

"Jak sám uvedl při výslechu dne 29. 3. 2013, v České republice byl před tím již šest až sedm let. O mezinárodní ochranu v té době však nepožádal," 

Nějak příliš mi jeho jednání připomíná chování všech našich tunelářů, kteří před našimi zákony raději prchli do zahraničí ( Krejčíř, Pitr .......) a tam také povídali různé báchorky o naší policii, justici....... ,které k nim byly tak vstřícné. ;-)

1 0
možnosti

Vydání Torubarova byla podle mne chyba. Důkazy proti němu jsou nedůvěryhodné a spíše věřím kritikům, kteří mluví o dlouhých a špinavých prstech Moskvy sahající až do Čech.

3 1
možnosti

Abych byl upřímný, zpočátku jsem nevěděl, komu v této kauze věřit. Protože ruské vyšetřovací orgány včetně justice spadají spíše do kategorie organizovaný zločin. Teď se přikláním k Turubarovi. Mám za to, že se stal obětí policajtů, kteří se chtějí zmocnit jeho majetku a ti si vymysleli toto obvinění.

4 2
možnosti

oprava, samozřejmě Torubarovi. ;-D

2 1
možnosti

J41o47s25e38f 86T98a41h56i48r

31. 5. 2013 16:53

Nás nějaký Torubarov vůbec nezajímá a tak když vám p.Zíma tak leží na srdci tak jste si ho měl vzít domů za vlastního. Ale ty vaše žvásty považujete jen za prostředek se nějak zviditelnit. A pokud jde o Rusko to se bez nás obejde úplně hravě ale my bez něj ne-viz.poslední návštěva premiéra a podnikatelů.Já se jen divím že vy a vám podobní řiťolezci západu se tam neodstěhujete když se vám tam vše tak líbí-to ne tam by jste si ani neškrt že-vám se líbí jen žvanit.

2 4
možnosti

Rusko je podle znalce a špičkového britského novináře Edwarda Lucase stát řízený mafií. Dokazuje to přesvědčivě v knize Klam. V Rusku prakticky není rozdíl mezi mafiánskými strukturami a státní správou. Když se úředníkům zachce něčích majetku, tak ho získají, třeba tak, že si vymyslí obvinění z krácení daní nebo něco jiného. Jasným důkazem, je případ Sergeje Magnitského, který po oznámení korupce byl křivě obviněn z daňových nedoplatků.

3 2
možnosti

Moc čtete a což je ještě horší, dokonce tomu i věříte;-D!

3 1
možnosti

Jistě, než nýmandovi Skálovi, věřím odborníkům.;-D!

1 1
možnosti
Foto

Narůstající servilita českých politiků vůči Kremlu mě dost znepokojuje.

http://dlohos.blog.idnes.cz/c/344233/Jsme-uz-zase-ruskou-kolonii.html

4 2
možnosti
Foto

Jenom jednavěta jednoho článku Všeobecné deklarace lidských práv je o povinnostech (článek29 (1) Každý má povinnosti vůčispolečnosti, v níž jediné může volně a plně rozvinout svou osobnost.).

Navrhujituto větu všelidovým hlasováním zrušit, stejně o ní nikdo z „Láska aspravedlivost zvítězí nad lží a nenávistí“ neví.

Jinakfunguje česká mentalita označovat číšníka za vrchního, pana radu za vrchníhoradu. Charta OSN je o něčem jiném, přestože se v ní také stručně o lidskýchprávem mluví. Ať žije a vzkvétá EULISTINA ZÁKLADNÍCH PRÁV EVROPSKÉ UNIEEU, kde užnemá každý povinnost, ale uplatňování práv nese povinnost.

0 1
možnosti

J90a44n 74P67a25v13e61l

31. 5. 2013 15:42

Tak si tu deklaraci přečtěte. Bude tam pár věcí v souladu se zákazem kouření. Ale to je to selektivní vnímání.

0 0
možnosti

V74í19t 84K52u28č62e36r38a

31. 5. 2013 14:37

Zkuste mi pomoct.

Mezinárodní zatykač může vydat kdo?

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS