Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

L85e48o 32V30a80n83ě37k

31. 5. 2013 13:51

Ještě větší mráz jde z lidí, kteří jsou ochotni klidně poslat člověka na popravu. Třeba pod heslem že tu žádné Rusy nechtějí. K blití.

2 2
možnosti

Kdyby hloupost létala, ...

Pravdu znají jen zúčastnění. Obě strany které píší do médií jsou nedůvěryhodné. Může se debatovat o okolnostech vydání a chování účastníků. Ale jestliže je někdo přesvědčen o vině/nevinně, je buď do toho případu zapleten a angažován a nebo má potřebu se vyjadřovat k věcem o kterých vůbec nic neví.

3 1
možnosti
TH

My nevime zcel avse o jeho vine nebo nevinne. Rozhgodujici je, ze mu nebylo umozneno azylove rizeni. A to je to nejhorsi a ostuda Ceska.

2 2
možnosti
DP

D34a53d50a74k 97P28e27t58r

31. 5. 2013 9:37

Na letišti se děly věci, novináři, televize se svými štáby a úvodní větou, jako jediná, NIC. To, když v Horní Dolní dědulka najde v kousek něčeho v chlebu,  tak to večer víme. Cisterna před letadlem, rušno v letadla a NIC. Zákaz cenzora?

9 1
možnosti
DD

Také se mi to zdá prapodivné.

9 1
možnosti
LK

Zase dokola citujete www Help a man, poněkud obskurní www, kde jsou uváděna pouze a pouze tvrzení pana Torubarova a jeho manželky, přečtěte si můj blog http://kolackovsky.blog.idnes.cz/c/344904/Svezou-i-nas-pani-ministri-cisternou.html , dal jsem si tu práci a přečetl i něco z ruského tisku, p. Torubarov se ve světle faktů uváděných jeho společníky jeví úplně jinak.

8 4
možnosti
PB

P27e93t49r 98B47a14l34c12a75r

31. 5. 2013 18:11

Váš článek na blogu je spíš takové zajímavé grafomanství. "Pravidla hry" (citace z blogu) jsou v ČR , že se rozhoduje o vydání až po dokončení azylového řízení.

0 0
možnosti
JT

Ale o Torubarova tu prece vubec nejde. To je jen takova komedie nasich tajtrdliku ve vlade.

7 2
možnosti
PP

P15e12t17r 60P51á83l53k32a

31. 5. 2013 10:11

no vidíte a já myslel, že o člověka jde v první řadě a že ve svobodné zemi by to tak mělo být vždycky.

Postoj, že o něj nejde, mi tak nějak asociuje "Nas mnogo" a v tom je možná zakopanej pes.

Mimochodem, Rakušani ho vydat odmítli, Blažek s tím neměl problém. Byla jen náhoda, že se to stalo těsně před oficiální cestou premiéra a skupiny podnikatelů do Ruska, kde jednal s Putinem a Medveděvem?

3 1
možnosti
Foto

Jenže on už povolení měl, a věž ho smí odvolat právě jen v mimořádném případě, např.  překážky na dráze.

Nevíme, jestli to je nebo není mafián, je dokonce možné, že vydání před rozhodnutím o azylu není nezákonné, ale je nemravné.

Nebylo kam spěchat, seděl ve vazbě, utéct nemohl. Spěchat museli jen Rusové, pro případ, že by azyl dopadl dobře.

O ruské justici psal výstižně Havlíček Borovský (a nezdá se, že by se to změnilo): "Bože, kýž jsem policajtem, to je vyražení, koho chce, toho si chytne a dá do vězení. Každý si ho musí vážit; kdo naň zaškaredí, pro urážku policajta ve štokhauzu sedí."

4 2
možnosti
Foto

Pardon, to patřilo do vlákna o kus níž k Petru Dadákovi o odletu bez povolení věže.

0 0
možnosti
MR

Při dnešní manipulaci s mediální relativitou, nikdo pomalu neví jaká je skutečnost. Postačí si mnohdy zřejmě objednat  určitou manipulaci, aféru, či vyznění dané situaci či stavu. Nejdříve iDnes se této věci nevěnovalo i další servery, jen Lidovky. Na Nově včera promluvil soudce jež měl nastudovaný 800 stránkový spis a  zde přirovnává Torubarova ke stejně suitě jako Krejčíř, Pitr ... .  Zkrátka je potřeba se zde učit číst mezi řádky a neděla rychlé závěry a neskákat jim na lep ... .

4 1
možnosti
LK

Víte pochopil jsem jednu věc, část veřejnosti je již skálopevně přesvědčena, že p. Torubarov je něco jako Kristus. Stačilo jim k tomu málo, až mě to udivuje. Soudci, úředníci, ústavní soudci - všichni jsou dle nich spiklenci, 800 set stránkový spis považují asi za výtvor ruských tajných služeb.

4 2
možnosti
TH

Blazek se chova, jako kdybychom byli nejaka Kalmycka autonomni ruska republika. jde na ruku mafii v Rusku. Predstavuje si vezeni v Rusku jako Hurvinek valku. 

Je mi z toho stydno.  Co jsme s tim ziskali? Jesteze alespon Kalousek ,a lespon nekdo jednal. 

Je mi to lito, je mi lito te rodiny.

3 5
možnosti
LK

tak přijměte bez řízení všechny azylanty z celé Afriky, Jižní Ameriky, Asie i některých států USA, a možná i Francie. Založí si www, napíšou sami o sobě, že bojují za lidská práva v Nigerii, věznice jsou tam jak ve středověku. No a můžete razítkovat povolení k pobytu.

3 2
možnosti
Foto

Jestli je pravda, co se píše o tom Torubarovovi a byl vydán před rozhodnutím o azylu, měl by se ministr spravedlnosti Blažek stydět. Do morku kostí. Rusko není normální spravedlivá země a kdokoli, kdo je tam stíhán, může být jen oběť zvůle a mašinerie a měl by dostat možnost nás o tom přesvědčit v azylovém řízení.

5 3
možnosti
JM

Ani my nejsme normální spravedlivá země. Svých kauz s podvodníky máme nad hlavu, kauzy se zametají pod koberec, ale pořád se staráme o podvodníky cizí.

4 3
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Mé objektivy toho už po světě hodně nafotily a malý laptop, který nosím v zadní kapse džínsů, by mohl vyprávět spousty neuvěřitelných příběhů.Smutných i veselých. Náš svět je složitý a přesto se o něm dá říct, že funguje podle těch nejjednodušších pravidel. Nikdo nemůžem říct, že víme všechno. Každý den objevíme malý zlomek pravdy. Každý den skládáme mozaiky. O politice, světě i svých blízkých. Mou skeptickou duši předčasně uzemněného pilota těší jediná věc. Lidi si vždycky cestu najdou. Správnou, špatnou, ale vždycky ji najdou.

 

 

Mediamonitordanforth@yahoo.com

Seznam rubrik

Oblíbené články