Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Nevinej?  A Kalousek se ho zastává? To mi nesedí ! Vrána k vráně sedává !

4 6
možnosti
DP

D58a11d94a60k 91P73e96t29r

31. 5. 2013 6:36

Jak si to vysvětlit? Autor je jediný který ví, že pan Torubarov je nevinný. Neví to  soudci neví to členové vlády. A když je zle tak se probudí a páni ministři šaškují na letišti.

6 4
možnosti
LN

...autor neví...ale zamýšlí se nad tím, jak se věci mají...či by se měly mít...v případě, že by te rus skutečně nevinný byl.....

...ale vy máte jasno....tak co vám vlastně vysvětlovat....?

5 3
možnosti
Foto

Vezměte to z druhé strany: Co by se asi stalo řadovému občanu, kdyby se snažil zastavit letadlo cisternou? Určitě by se, mimo terorismu, našla tak dlouhá řada paragrafů, že by viník seděl hezky dlouho. Ale Kalouskovi to hladce prošlo a dokonce ani média (jako obvykle) to nějak moc nerozmazávala. Takže jak se můžete divit, když i v této zemi patří právo a spravedlnost pouze mocným?Ve vašich očích je možná Kalousek hrdina, ale i on by se měl zodpovídat před zákonem. Jinak se můžeme o spravedlivých procesech dohadovat věčně. Nelze být (ne)spravedlivý pouze k někomu.:-/

4 3
možnosti
DP

D66a13d47a88k 24P78e81t31r

31. 5. 2013 6:39

Cisterna, to byla jen jahůdka na dortíku. Žádný pilot by nebyl ochoten odletět bez povolení z  věže na tak frekventovaném letišti.

2 0
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Mé objektivy toho už po světě hodně nafotily a malý laptop, který nosím v zadní kapse džínsů, by mohl vyprávět spousty neuvěřitelných příběhů.Smutných i veselých. Náš svět je složitý a přesto se o něm dá říct, že funguje podle těch nejjednodušších pravidel. Nikdo nemůžem říct, že víme všechno. Každý den objevíme malý zlomek pravdy. Každý den skládáme mozaiky. O politice, světě i svých blízkých. Mou skeptickou duši předčasně uzemněného pilota těší jediná věc. Lidi si vždycky cestu najdou. Správnou, špatnou, ale vždycky ji najdou.

 

 

Mediamonitordanforth@yahoo.com

Seznam rubrik

Oblíbené články