Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Nemůžete  paušalizovat vinu  a házet všechny do jednoho pytle, jako pejskové mojí kámošky :-)

http://frantiseksmutny.blog.idnes.cz/c/350922/Moji-psi-jsou-rasisti.html

1 0
možnosti
JN

ODS, KSČM, ČSSD, TOP09, LIDEM, KDU-ČSL, ZELENÍ, - Jim tento stav vyhovuje a budou se za něj bít a nám lhát, jen aby to tak zůstalo.

1 0
možnosti
MV

jako dite jsem v UL vyrustal, na Klíši a mezi me pratele patril i Dalibor, cikan jako vysitej, cela jejich rodina jako vysita...doma poradek, deti ve skole a jak skvele se u nich varilo, když bych nekoho z nich dneska potkal, jdu s nim na pivo a na veceri...

není mozny sepsout vsechy cigany jen proto, ze se jeden z nich chova jako prase, znam takových i dost mezi bilejma

neobhajuju hnusny chovani cernych ani bílých, neobhajuju ale ani hloupe zevseobecnování a to i v pripade, kdy se jedna o cigany, tak oblibene české tema

1 1
možnosti
HZ

Jistě, něco takového by "bílý" řidič nikdy, ale opravdu nikdy neudělal. Po přestupku, neřku-li nehodě, si všichni posypou hlavu popelem, na místě odevzdají řidičský průkaz a až do smrti pečují o raněné a šokované... Janoušek, Trpišovský atd. jsou jasnými příklady. (Divím se, že jste si ještě nepočkal na výsledek testů - určitě byl na drogách - to jsou přece všichni Romáci, ne?)

0 3
možnosti
EN

No, " bílý " řidič by byl pohnán k zodpovědnosti a v případě nepojištěného vozidla nejspíš i zatčen,což v případě naší multikulturně obohacující menšiny samozřejmě nepřichází v úvahu neboť to by byla diškriminácija ...

0 0
možnosti
MK

Paní Mojžíšová, už jste trapná tou soustavnou obhajobou parazitických cigánů a neziskovek. Mě žádné začleňování a jiné hlouposti nezajímají. Cigánům se vyhýbám a nechci je ve svém okolí. Dělá to tak každý, kdo má aspoň trochu rád svůj majetek a zdraví.

11 0
možnosti
FV

Také bych se jim vyhýbal, ale oni to nějak nechtějí akceptovat ani na mém vlastním pozemku ... ;-€

4 0
možnosti
Foto

Položím jinou otázku. Co když je podpora parazitického způsobu života a jejich neustálé přesvědčování, že jsou za loupežná přepadení a další trestnou činnost nepostižitelní, ze strany vlád za posledních 25 let záměr? Kdyby chtěli zavést všude kamery a kontroly tak, že to ani Orwell v románu 1984 nečekal, mohli by se lidé ptát, k čemu to slouží a mohli by protestovat. Dnes, jak je vidět na mnoha příkladech i zde, lidé vítají, když mají poblíž domu, práce, nebo na náměstích kamery. Protože tam kde jsou kamery, přestávají cikáni krást a stěhují se tam, kde nejsou. Nelze totiž lhát proti záznamům z kamery, tedy alespoň ne účinně. Často je také slyšet při stížnostech na cikánskou kriminalitu odpověď kompetentních orgánů v tomto duchu: "Prostor zabezpečíme kamerami". Co když je tedy cikánská kriminalita záměrně podporována a je nástrojem vlády pro zavedení velkého bratra. Je to moc ujeté? Je, ale bohužel to odpovídá dnešní realitě.

5 0
možnosti
JN

Není to ujeté, je to jeden z důvodů proč se tak děje. + Ty neziskovk bránící menšiny, jsou jen trafiky rodíných příslušníků politiků, peníze nezískávají, ale berou je nám zdaní a jsou za to placeni pitomci, kteří se ničím neuživí.

1 0
možnosti
Foto

Já jen dodám že případ nepojištěného vozidla, které způsobí škodu, se zde celkem nedávno probíral. Je to tak, že pokud škodu způsobí nepojištěné vozidlo, tak ČKP (Česká kancelář pojistitelů) hradí škodu a pak se hojí na viníkovi. Co z něj ale v tomto případě "vydojí" ví Bůh. Ale já to vím také: NIC.

3 0
možnosti
JD

největší problém je totální kašlání na zákony, předpisy a normy soužití ... v kombinaci s jejich nevymahatelností ..  daně platící občan je za jakýkoliv svůj prohřešek pokutován, vláčen po komisích a pokud náhodou opomene něco zaplatit je okamžitě naháněn exekutory... ovšem pro část společnosti to neplatí, žijí z dávek a drobné kriminality a je jim jedno zda dostanou pokutu (ostatně policie se už ani nenamáhá) neb z dávek se neplatí ..

8 0
možnosti
Foto

UČEBNICOVÝ ČESKÝ CIKÁN - na dávkách, machruje, ohrozí život a neomluví se, nenese vinu, nezískáte z něj náhradu škody, lže, nerespektuje zákon...ale pořád tu bude sto neziskovek specializovaných na cikány snažit se je začleňovat...marná práce...NIKDY se to nepodaří

22 0
možnosti
Foto

No..těch argumentů proč je nemít rád už tu padlo dost a věřte tomu, že je nikdo neidealizuje. Tak mi přijde celkem nesmyslný prát pořád ty argumenty do prostoru. Žijeme tu s nima všichni a známe to.

2 0
možnosti
PK

Ale psát se o tom zatím ještě může, že jo? :-P

7 0
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Mé objektivy toho už po světě hodně nafotily a malý laptop, který nosím v zadní kapse džínsů, by mohl vyprávět spousty neuvěřitelných příběhů.Smutných i veselých. Náš svět je složitý a přesto se o něm dá říct, že funguje podle těch nejjednodušších pravidel. Nikdo nemůžem říct, že víme všechno. Každý den objevíme malý zlomek pravdy. Každý den skládáme mozaiky. O politice, světě i svých blízkých. Mou skeptickou duši předčasně uzemněného pilota těší jediná věc. Lidi si vždycky cestu najdou. Správnou, špatnou, ale vždycky ji najdou.

 

 

Mediamonitordanforth@yahoo.com

Seznam rubrik

Oblíbené články