Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

No, on prohlásí, že ji nechtěl zabít. Pouze, vzhledem k tomu, že byl nucen chodit do zvláštní školy, tak se mu nedostalo adekvátního vzdělání a proto nevěděl, jak si má říci o SEATa. To, že použil nůž, byla náhoda a jemu nedošlo, že ji může ublížit a připravit o život. Strašně ho to mrzí a vícekrát to neudělá.  Soud pak přihlédne k polehčujícím okolnostem a nešťastník dostane maximálně dvouletý trest, ačkoliv neziskovky, vzhledem k jeho mládí budou požadovat podmínku  Rv

45 0
možnosti
JB

Vystihl jste to NAPROSTO PŘESNĚ! Taková je smutná realita v ČR!!! ;-(

8 0
možnosti
PK

karma,budu se opakovat-u veřejno pravních medii to lze možná pochopit když přípustíme politický vliv.Ale co proboha nutí media soukromá neustále v této otazce fabulovat.Z demonstrací normálních občanů terorizovaných romskou menšinou dělají extremistické akce.Jasně že se tam najde pár holohlavých hlupců ale kvůli tomu nebudu ostatní občany kteří vidí že je policie není schopna ochranit nálepkovat extrémisty.

25 0
možnosti
PU

Media soukromá - kdo to je? Víte komu patří? Buď Bakalovi, nebo Babišovi. A oni ty noviny nemají proto, aby seriózně informovaly veřejnost. Ten účel je naprosto jiný.

2 1
možnosti
TH

Škoda, že díky monopolizovanému násilí státu už neplatí "oko za oko, zub za zub".

10 0
možnosti
AK

Stačilo by změnit zákon, tak, že každá obrana proti útoku proti majetku, zdraví a život je přiměřená. Ne že by se nestal tento případ, ale ten pachatel by už dávno nebyl naživu, protože by při svém životním stylu už dávno nevratně narazil.

6 0
možnosti
PN

Kdyby byla pani rasistkou a cikanovi nezastavila, tak tady mohla jeste byt. Za jeji smrt jsou dle meho nazoru spoluzodpovedni vsichni hujeri multikulturalismu, kteri se nam snazi vnutit falesnou realitu ve ktere romove trpi rasizmem ale v zasadě jsou hodní. Doporučuji knížky a blogy Ivy Pekárkové o tom, jak taxikařila v New Yorku a Londýně.

60 0
možnosti
DK

Diky za tip, na to se mrknu...

1 0
možnosti
PK

P68a50v65e53l 26K95u22r60a71l

26. 8. 2013 20:48

A víte co je nejhorší? že ho stejně nakonec pustí a on pak bude znova připuštěn do společnosti.

A bude to moc udělat znovu. 

Existuje jenom jediný způsob jak mu v tom zabránit a to je ho pověsit.

25 0
možnosti
MT

"..média o tom, že vraždil Rom mlčí jako ryby.."

Uz davno jsem si vsiml, ze temer VSECHNA media svym VELICE selektivnim  chovanim a  zverejnovanim zprav, s rasistickym podtextem, potlacovani a zkreslovani skutecnosti a pravdy,  řadím do extremne radikalni az fasisticke kategorie.

28 0
možnosti
AF

Stačilo sledovat zprávy na ČT, tam ho ukázali a hned bylo všechno jasné.

2 0
možnosti
AK

A60d75a54m 74K

26. 8. 2013 19:49

Přečet jsem článek 2x a pořád mi nedošla ta souvislost, kterou jste objevil - že byl vrah Rom? Pokud nebyl čin motivován rasově, nevím proč by to měla média zdůrazňovat.Rv

4 31
možnosti
DK

V podstate jde o to, ze media a pokrytecke organizace maji plnou hubu kecu o tom, ze Romove maji v CR problemy...Ve skutecnosti ma majoritni spolecnost daleko vetsi problemy s Romy nez Romove s bilou vetsinou a to nekolikanasobne. Kdyby se secetl pocet trestnych cinu, ktere Romove spachali na nas, tak by nekolikanasobne presahoval pocet trestnych cinu spachanych na Romech...Presto se mluvi o ochrane Romu a ne o ochrane majoritni spolecnosti, coz je navysost pokrytecke a hloupe.  To, ze ten Rom nezabil taxikarku kvuli barve pleti je mi a vsem normalnim lidem u zadku...Co z toho, kdyz je zenska mrtva...To ma byt jako nejaka polehcujici okolnost?

54 0
možnosti
DM

D79a26m 25M89a

26. 8. 2013 19:43

Pane autore, příběh, který jste popsal je otřesný. Krásnou ženu zavraždil pro auto nebo pětistovklu mladík. To, že ona byla z majoritní společnosti a on Rom, nemá s tím zločinem nic společného. Nevraždil kvůli barvě pleti, vraždil pro zisk. Patří mu přísný a sparvedlivý trest. Ale dělat z toho rasistický problém je zbloudilé. Zákon by měl platit stejně pro všechny občany, bez rozdílu barvy pleti, vyznání, národnosti, politické příslušnosti. Všem stejnou měrou.

12 30
možnosti
AT

Jenže on dotane směšný trest, bílý by dostal plnou pálku...

32 1
možnosti