Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Tim, ze pan autor zacal mazat jemu neprijemne prispevky zde vznikl jaksi zmatek. Tak se pokusim jeste opetovne upozornit na to, ze ten pobodany byl z poloviny Nemec a z poloviny Kubanec.

Snad to zde vydrzi a vazeni diskutujici si z toho dokazi odelat usudek.

0 2
možnosti
JZ

J96a66n 43Z87í59m19a

30. 8. 2018 9:59

Je trochu nemilé, že tady pořád někdo mluví o celé věci jako o konfliktu mezi migranty. Daniel H byl poloviční němec po jednom z rodičů, , žil od dětství v SRN, měl státní příslušnost SRN, nekonfliktní povahu, stabilní práci. Mezi kolegy byl oblíben. Naproti tomu hlavní útočník přesně spadá do oné škatule násilné kriminálně závadové osoby.

A abych nezapoměl, hromadné znásilnění nebo ubodání a nyní ať mi sluníčka prominou , jsou typické trestné činy našich "nových sousedů". Bez ohledu na to, co tady kdo říká o masové hysterii anebo případu chudáka Hilsnera.

9 0
možnosti
MM

Jděte si už odpočinout, začínáte už i mazat.

4 1
možnosti
VS

Zavražděný byl typický Němec - černý Kubánec. Zdá se, že si přistěhovalci vyřizovali účty mezi sebou a hlupáci hned píší o sadistické vraždě NěmceRv;-D;-D

3 9
možnosti

Než něco napíšete, zjistěte si fakta.

3 0
možnosti
Foto

Sadistického....?Vražda se stala během potyčky několika mužu.Takhle nějak vznikala davová hysterie za Hilsneriády.Každý si něco přibásní a už je z toho rituální vražda a pořádají se hony na Židy,v moderním pojetí na lidi jiné barvy pleti.To,že neonacismus mezi Dederony byl i před uprchlickou krizí je fakt.Zveřejnění zatykače je trestní čin,stejně jako u nás.Vy schvalujete porušování zákonu a jako řešení problému volíte zfanatizovaný lynčující dav vedený a organizovaný nácky?Tohle vše už tady jednou bylo....

6 10
možnosti
JS

ano, přesně, jak jsem četla „rituální vražda“ tak jsem si povzdechla, že ani ne 120 let po hilsneriádě...:-/

3 0
možnosti
JZ

J92a72n 24Z97í63m27a

30. 8. 2018 5:54

Pane Braune vy jste s tím svým vymyšleným zákonem a hloupými argumenty typickým příkladem toho, proč je lepší nezapinat diskuse.

3 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

PB

Karma. Dobře vyjádřeno.

2 0
možnosti
Foto

Sadistický vrah? Podle jakého kriteria jste posoudil sadismus oné vraždy?

4 3
možnosti
PB

Pokud je někdo 24 krát bodnut nožem do hrudníku, nejde o běžnou, nýbrž rituální a sadistickou vraždu.

Zdroj: https://janzima.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=251573

Vy jste to četl? A pokud ano, pamatujete jsi co jste četl?

A pokud ano, rozuměl jste tomu?

Analfabeti, málo VŠ. Němci musí investovat do vzdělání migrantů

3 0
možnosti
Foto

Takto nějak vznikaly pogromy.

Nechápu, že zřejmě inteligentní člověk, vždyť dle svého tvrzení získal letecké papíry, takto podlehne davové histerii?

Aby bylo jasné, je mi líto každého zmarněného života, ale žijeme v propojené společnosti a existují a skutečně fungují zde všechny stupně spravedlnosti. Proč proto vzýváte to nejodpornější "právo" ulice?

5 11
možnosti
JZ

J39a33n 31Z75í47m57a

29. 8. 2018 23:19

Nejlepší je vlastní zkušenost. Zejména když má člověk dospívající dcery. Na to nemusím mít AFIS abych na ulici neviděl každodenní nebezpečí.

6 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 8
možnosti
JZ

J66a39n 57Z92í33m16a

29. 8. 2018 23:01

Tak at si s tim svým nasilnym nastavenim sedne na osla a odjede zpatky do svoji civilizace. Mne tu slusni cizinci nevadi. Sam jsem cizinec. Mohla byste rict co je s tou kopii zatykace CESTOU DO PEKEL?

8 0
možnosti
IM

I46v36a75n 84M60i20n68á43ř

29. 8. 2018 22:21

Neméně otřesný je zejména fakt, že přirozené občanské protesty - vůči těmto zločincům - jsou označovány jako .. pravicový extrémizmus.

Toto označení, se vší samozřejmostí, papouškuje i ČT !!

19 0
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Mé objektivy toho už po světě hodně nafotily a malý laptop, který nosím v zadní kapse džínsů, by mohl vyprávět spousty neuvěřitelných příběhů.Smutných i veselých. Náš svět je složitý a přesto se o něm dá říct, že funguje podle těch nejjednodušších pravidel. Nikdo nemůžem říct, že víme všechno. Každý den objevíme malý zlomek pravdy. Každý den skládáme mozaiky. O politice, světě i svých blízkých. Mou skeptickou duši předčasně uzemněného pilota těší jediná věc. Lidi si vždycky cestu najdou. Správnou, špatnou, ale vždycky ji najdou.

 

 

Mediamonitordanforth@yahoo.com

Seznam rubrik

Oblíbené články